Kurumsal


Tasarım

Bizim için tasarım sadeliğin ve özgünlüğün işlevsellik ve kalite ile mükemmel uyumudur. Minimal tasarım anlayışı ile şekillenen sade tasarımını, özgün çizğisiyle tamamlayarak mobilya koleksiyonunu şekillendiren tasarım ekibi ; yetenek, tecrübe ve bilgi birikimlerini, kullanıcılarımızdan elde edilen geri bildirimlerle harmanlayıp kendi özel koleksiyonunu oluşturdular. Tasarımın ihtiyaçlardan doğan evrensel bir değer olduğu ve yaşamımızda oluşturduğu katma değerin bilinciyle tasarımı ve tasarımcıları destekleyen yenilikçi anlayışımız markamızın en önemli yapıtaşlarından birisidir.

Ar&Ge

Monat Ar&Ge Ekibi alanında en iyilerden oluşmuş üretimi ve malzemeyi çok iyi bilen insan ve çevre odaklı bir dünya görüşünü benimsemiş, ekonomik, teknolojik, kültürel ve sosyal değişimleri yakından gözlemleyip yorumlayan nitelikli bir ekiptir. Ürünlerimizin kusursuz olmasının altında yatan birinci neden de budur.

Malzeme

Doğal masif ahşaplar, doğal kaplamalar, endüstriyet ahşap ürünler (suntalam, mdflam, laminat, compact laminat), endüstriyel ahşap kaplamalar, metaller, camlar, kumaşlar, deriler, yüzey işlem boyaları ve de aksesuarlar başlıca hammaddelerdir. Monat ürünlerinin toplam kalitesinin altında yatan önemli bir unsur da kullanılan bu ana malzemeler de dünyanın en kaliteli markalarının tercih edilmesidir.

İşçilik

Monat makine yoğun ileri teknoloji ile emek yoğun el işçiliğini harmanlayan bir koleksiyona sahiptir. Monat ürünlerinin üretim aşamasında el işçiliği kalitesi büyük önem taşımaktadır. Yetenekli ve tecrübeli usta ellerin dokunuşuyla şekillenen mobilyalar günümüz dünyasında sıra dışı ve özel kavramlarını size sunmaktadır.

Renkler

Modern ve dinamik renk seçeneklerini bütünleyen Monat, birbiri arasında kombine edilebilen renklerle kişisel koleksiyon sahibi olmanızı sağlar. Güncel renk seçeneklerinin verdiği seçim özgürlüğü sayesinde daha yeni, daha canlı bir koleksiyonun sahibi olursunuz.
tasarım